Over sensoren

Geplaatst 22 dec. 2016 15:24 door Fotoclub Tiendeveen

Op Camerasensoren uitgelegd vind je een artikel uit Zoom met informatie over sensoren.

Tips over het delen van foto's

Geplaatst 9 aug. 2016 22:37 door Fotoclub Tiendeveen   [ 9 aug. 2016 22:48 bijgewerkt ]

Aan tips en trucs toegevoegd: een artikel over het delen van foto's.

Fotoboeken maken

Geplaatst 4 feb. 2016 06:46 door Fotoclub Tiendeveen

In het menu Tips en Trucs staat nu een pagina met een overzicht van websites voor het maken van fotoboeken.

De fotoclub exposeert in het MFC Tiendeveen

Geplaatst 5 nov. 2015 21:45 door Fotoclub Tiendeveen

Gisteren was het eindelijk zo ver: voor het eerst in haar bijna tweejarig bestaan exposeert de Fotoclub Tiendeveen.

Op verzoek van het bestuur van het MFC De Eiken, het multifunctionele centrum van Tiendeveen, hebben we een expositie samengesteld van foto's over Tiendeveen.

Na een zorgvuldige selectie van foto's, lijsten en passe-partouts konden we de expositie gisteravond inrichten.
Ook dát ging heel serieus. De foto's hangen in de gangen van het gebouw. De volgorde is zodanig dat je als het ware door het dorp wandelt.

De expositie is gratis te bewonderen tijdens de openingstijden van het MFC. Het MFC is in ieder geval open op woensdagavond, donderdagavond, zaterdagmiddag en zondagochtend. Wil je op een ander moment komen kijken, bezoek dan even de website van het MFC en kijk in de agenda.

Foto's van leden op de site

Geplaatst 30 jan. 2015 00:59 door Fotoclub Tiendeveen   [ 26 feb. 2015 06:47 bijgewerkt ]

Sinds vandaag hebben we onder het menu [Foto's] pagina's staan met foto's die op clubavonden zijn besproken en die we hebben geselecteerd voor een plaatsje op de website.
Zo krijg je een beetje een indruk van de de foto's die we maken.
Daarnaast hebben we links naar de privé sites van leden. Daar kunnen ze zelf foto's plaatsen.
De primeur: het thema roest.

Videotip over het werken met het forum toegevoegd

Geplaatst 29 jan. 2015 01:27 door Fotoclub Tiendeveen

Onder de menuknop [Tips en trucs] staat de knop [Forum: krijg een melding].
Je vindt daar een videootjes over het aanzetten van meldingen als er iets op het forum wordt geplaatst.

Voortaan iedere twee weken op donderdagavond

Geplaatst 11 nov. 2014 00:35 door Fotoclub Tiendeveen

De omstandigheden zijn gewijzigd. Daardoor houden we vanaf nu de clubavonden alleen op de donderdag. Iedere twee weken, daar is niets aan veranderd.

Ledenforum

Geplaatst 5 mei 2014 05:23 door Fotoclub Tiendeveen

De fotoclub heeft sinds vandaag een forum, waarop allerlei onderwerpen die met fotograferen te maken hebben, besproken worden.

Het forum is alleen toegankelijk voor leden.

Fotoclub Tiendeveen opgericht

Geplaatst 15 jan. 2014 14:00 door Fotoclub Tiendeveen   [ 15 jan. 2014 14:01 bijgewerkt ]

Sinds woensdag 15 januari heeft Tiendeveen een fotoclub. We zijn in ieder geval met tien leden. Geweldig!!!!

Het enthousiasme is zo groot dat we besloten hebben om in de winterperiode eens in de twee weken bij elkaar te komen, en dan beurtelings op woensdag- en donderdagavond. Het MFC moet nog even kijken of dat in de agenda past, maar dat gaat waarschijnlijk wel lukken. De avonden staan al in de agenda van Tiendeveen.

We hebben de contributie vastgesteld op € 50 per kalenderjaar. We krijgen daarvoor de zaal, de beamer en koffie.
Mochten de Smederijen een bijdrage doen, dan blijft de contributie van kracht, want dan hebben we meteen geld om bijvoorbeeld fotolijsten te kopen voor exposities en om eens iemand uit te nodigen voor een lezing.

Op de site vind je meer informatie, onder andere over het programma en over de onderwerpen die we gaan behandelen.

Als je ook belangstelling hebt voor de club, laat het dan even weten via de contactpagina van de fotoclub.

De Fotoclub Tiendeveen is een feit!

Geplaatst 10 jan. 2014 01:07 door Fotoclub Tiendeveen

Tot nu toe hebben tien mensen zich aangemeld voor de eerste avond op woensdag 15 januari in de crearuimte van het MFC.

Zes daarvan hebben zich meteen al als lid opgegeven.

Ik heb de fotoclub bij de Smederijen aangemeld als sociale activiteit. De kans is redelijk groot dat de Smederijen een flinke bijdrage doen aan de kosten van de club. Die kosten zijn: de huur van de ruimte en de beamer van het MFC.

Dit zou kunnen betekenen dat het lidmaatschap van de club in 2014 (bijna) gratis wordt. Voor het geld hoeft u het dus niet te laten!

Bent u nieuwsgierig naar de club?
U bent welkom om een clubavond te bezoeken.

Wilt u wel van tevoren even contact met me opnemen? Dat kan via de contactpagina of rechtstreeks met mij.

Tot ziens op 15 januari om 19.30 uur.

1-10 of 14