Nieuws‎ > ‎

De kosten in beeld

Geplaatst 16 dec. 2013 09:26 door Fotoclub Tiendeveen   [ 16 dec. 2013 11:05 bijgewerkt ]
Inmiddels is duidelijk wat de kosten worden: een avond in het MFC kost inclusief gebruik van de beamer € 22,50.

Er is eens in de drie weken een clubavond, op woensdagavond, van 19.30 tot ongeveer 22.00 uur. De eerste avond is op 15 januari.

Bij vijf leden kost dat dus € 4,50 per keer (exclusief consumpties). Hoe meer leden er zijn, hoe lager de kosten per lid worden. Dus: neem vooral iemand mee!

Ik heb de fotoclub als project bij de Smederijen aangemeld. Het zou kunnen dat de Smederijen een deel van de kosten vergoeden om zo de mensen te stimuleren om in clubverband actief te worden. Medio januari kan ik daar meer over zeggen.