Nieuws‎ > ‎

Fotoclub Tiendeveen opgericht

Geplaatst 15 jan. 2014 14:00 door Fotoclub Tiendeveen   [ 15 jan. 2014 14:01 bijgewerkt ]
Sinds woensdag 15 januari heeft Tiendeveen een fotoclub. We zijn in ieder geval met tien leden. Geweldig!!!!

Het enthousiasme is zo groot dat we besloten hebben om in de winterperiode eens in de twee weken bij elkaar te komen, en dan beurtelings op woensdag- en donderdagavond. Het MFC moet nog even kijken of dat in de agenda past, maar dat gaat waarschijnlijk wel lukken. De avonden staan al in de agenda van Tiendeveen.

We hebben de contributie vastgesteld op € 50 per kalenderjaar. We krijgen daarvoor de zaal, de beamer en koffie.
Mochten de Smederijen een bijdrage doen, dan blijft de contributie van kracht, want dan hebben we meteen geld om bijvoorbeeld fotolijsten te kopen voor exposities en om eens iemand uit te nodigen voor een lezing.

Op de site vind je meer informatie, onder andere over het programma en over de onderwerpen die we gaan behandelen.

Als je ook belangstelling hebt voor de club, laat het dan even weten via de contactpagina van de fotoclub.